Sant Cugat concedeix a Jaume Tubau la medalla d'or de la ciutat a títol pòstum


  • Comparteix:

En una declaració institucional, el consistori recorda la vocació de servei i la dedicació a la ciutat del polític desaparegut

En una declaració institucional, el consistori recorda la vocació de servei i la dedicació a la ciutat del polític desaparegut

El ple de l'Ajuntament ha concedit aquest dilluns a títol pòstum la medalla d'or de la ciutat a Jaume Tubau, mort aquest diumenge a l'edat de 46 anys víctima d'un càncer. En una declaració institucional llegida per l'alcalde, la corporació municipal ha recordat la dedicació de Tubau a la ciutat i el seu tarannà positivista i generós. El funeral pel desaparegut tinent d'alcalde es farà aquest dimarts, a dos quarts de dotze, al Monestir de Sant Cugat.

Una rosa vermella ocupant el seient habitual de Jaume Tubau a la sala de plens de l'Ajuntament ha servit per recordar, amb un simbolisme senzill però carregat d'emotivitat, la pèrdua del polític santcugatenc. En sessió extraordinària i en una sala plena de gom a gom, el ple de l'Ajuntament ha acordat per unanimitat concedir a títol pòstum a Tubau la medalla d'or de la ciutat, la màxima distinció que atorga l'Ajuntament.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha llegit una declaració institucional en què la corporació municipal ha expressat el seu dolor per la mort de Jaume Tubau i ha donat un sentit condol a la seva família.

Lluís Recoder

La seva empremta ha quedat impresa per sempre al cor de tots els que vam treballar amb ell. La seva mort prematura és una gran pèrdua per a la ciutat, l'Ajuntament, el comerç local, les entitats i els ciutadans.


Recoder ha recordat la intensa implicació de Tubau amb la vida política, social, econòmica i esportiva de Sant Cugat i ha agraït la seva 'vocació de servei', no només durant els 6 anys en què va ocupar càrrecs polítics sinó durant tota la seva trajectòria, tant des de les entitats com des del comerç local.

Lluís Recoder

Hem d'agrair al nostre Jaume la dedicació amb què ha treballat per la ciutat, des de les entitats, el comerç i la política. Una dedicació que no tenia aturador ni en els pitjors moments. Agraïm la seva vocació de servei, la seva humanitat i el seu positivisme.


Recordem que el dol oficial per la mort de Jaume Tubau s'allargarà fins dimarts, dia en què tindrà lloc el funeral en memòria del polític santcugatenc. L'ofici religiós es farà a dos quarts de 12 a l'església del Monestir. A més, continua habilitat un espai al vestíbul de l'Ajuntament amb un llibre de signatures on els santcugatencs poden expressar el seu condol.

Ràdio Sant Cugat i els seus treballadors i treballadores se sumen al dolor per la mort de Jaume Tubau. L'emissora municipal ha obert també un llibre de signatures virtual en homenatge al polític desaparegut que es pot consultar a través del web www.radiosantcugat.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.