Això és un derbi


  • Comparteix:

Fins a cinc targetes vermelles s'han vist en el derbi

Fins a cinc targetes vermelles s'han vist en el derbi

El Junior i el Sant Cugat Esport empaten a dos gols en un partit marcat per la polèmica. El conjunt vermell-i-negre aconsegueix empatar en dues ocasions tot i acabar amb vuit homes i un jugador de camp fent de porter durant 40 minuts. Per la seva banda, el Junior, a qui també han expulsat un jugador, no sap aprofitar la superioritat numèrica i perd l'oportunitat de sumar la segona victòria de la temporada a la Primera Territorial. Les millors imatges a Cugat tv

Els qui pronosticaven un derbi apassionant no anaven equivocats. Els aficionats han pogut veure quatre gols i cinc expulsions en un partit que no ha estat especialment dur. En els primers minuts, el SantCu ha portat la iniciativa del joc davant d'un Junior que no s'ha trobat còmode. Però una jugada d'atac del blau-i-negre Moha ha servit per a que Pol Barceló estrenés el marcador. Amb el gol, el Junior s'ha concentrat en el partit i les ocasions han arribat per totes dues bandes. En el minut 22 del primer temps, el vermell-i-negre Claudio ha aconseguit l'empat en una jugada polèmica, ja que els jugadors del Junior han reclamat que la pilota no havia entrat. Amb l'empat, el partit ha continuat amb la mateixa tònica: un Junior que ha intentat sortir al contraatac i el SantCu que ha continuat amb el seu futbol de toc. En el minut 45, una internada de Pol ha provocat l'expulsió del porter del Sant Cugat, Marc Antoni, després de tombar el davanter del Junior. Ha estat la primera de les cinc expulsions que s'han vist a les instal·lacions del Junior.

Als cinc minuts de la represa, de nou Pol Barceló ha provocat l'expulsió de l'altre porter del SantCu, Jona, i un penal que ha transformat Moha. El lateral dret del SantCu, Corcoles, s'ha hagut de posar sota els pals ja que els vermell-i-negres no tenien més porters. A més, en el minut 58, Pol Barceló ha tornat a ser protagonista en veure la segona targeta groga i ser expulsat després de simular una falta. Deu minuts més tard, amb dos expulsats per part del Sant Cugat Esport i un del Junior, el conjunt vermell-i-negre ha aconseguit l'empat mitjançant un gol d'Àngel, igualment envoltat de polèmica perquè els jugadors del Junior de nou han reclamat que la pilota no havia entrat del tot dins la porteria. Amb empat a dos i vint minuts encara per endavant, l'àrbitre ha començat a treure targetes grogues a ambdós equips, fet que ha generat molta crispació entre els aficionats. En el minut 89 ha expulsat a un altre jugador del SantCu, en aquest cas Oriol.

El partit, tot i la intensitat dels darrers minuts, ha finalitzat amb un empat a dos. Un resultat que, tal com ha transcorregut el joc, és bo pel Sant Cugat Esport però no ho és tant pel Junior, que no ha pogut aconseguir la victòria tot i jugar mitja part amb superioritat numèrica.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, creu que no és un bon resultat, ja que com a locals no es poden permetre perdre punts així i remarca que els gols del SantCu ha estat dubtosos.

Francesc Puig

El resultat jugant a casa és dolent. El partit ha estat estrany, la segona expulsió ha fet que no ens pitèssin res a favor i els dos gols d'ells han estat dubtosos.



Per la seva banda, José Luis Duque creu que el seu equip ha donat la cara en una situació molt difícil.

José Luis Duque

Hem tret un punt amb dos jugadors menys i sense porters. Crec que no fem tantes faltes per tenir sempre tants expulsats.











Finalment, empat en el primer derbi de la temporada que, tot i ser en la segona jornada de lliga, ha estat d'una gran intensitat. El Junior suma quatre punts i el Sant Cugat Esport dos, en el parell de jornades disputades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.