Un total de 19 equips de la UESC es presenten davant la seva afició


  • Comparteix:

Imatge de la presentació dels equips de la UESC

Imatge de la presentació dels equips de la UESC

La UESC ha presentat els 19 equips que integren la nova temporada de l'entitat davant la seva afició. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet entrega dels premis valors que concedeix l'entitat als jugadors i jugadores que han estat exemple del seu comportament dins de la pista. Mira el reportatge a Cugat tv

El pav-3 de la rambla del Celler ha estat l'escenari escollit per presentar els més de 200 nens i nenes que formen la Unió Esportiva Sant Cugat durant aquesta temporada. Després de presentar un per un els 19 equips, s'ha procedit a l'entrega dels premis valors. A la secció femenina, les guanyadores han estat Marta Vidal i Míriam Palacios. Mentre que en nois, Guillem García Plana-Gomà i Lluís Gómez han obtingut aquest guardó. L'actual president de la UESC, Valentí Feixas, ha reconegut la tasca de l'anterior president de l'entitat, Xavier Salvat, donant-li una rèplica del trofeu valors. Feixas ha destacat el que representa la UESC a Sant Cugat.

Valentí Feixas

Som un club que amb poc temps hem crescut i hem fet una feina espectacular.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut destacar la importància de premiar als nens i nenes pels valors que engloba l'esport.

Mercè Conesa

La UESC continua apostant per la formació i també pels valors.



També s'ha fet un reconeixement especial a alguns dels equips que la temporada passada van aconseguir bons resultats. Amb aquest acte, la UESC dóna el tret de sortida a la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.