L'exconseller Xavier Vendrell diu que les 'complicitats' entre PSC i CiU són una 'llàstima' per al país


  • Comparteix:

El líder republicà ha assistit al sopar del Connecta 06 de les JERC

El líder republicà ha assistit al sopar del Connecta 06 de les JERC

L'exconseller d'ERC Xavier Vendrell assegura que les 'complicitats' entre PSC i CiU sobre l'Estatut són una mala notícia i una 'llàstima' per al país. Vendrell, que ha assistit a Sant Cugat a l'acte inaugural del festival Connecta 06 de les JERC, considera que el text que se sotmetrà a referèndum el 18 de juny 'tanca les portes' al futur de Catalunya.

Vendrell ha intervingut aquest divendres en el sopar-conferència del festival Connecta 06 de les JERC, que s'ha celebrat al Teatre de la Unió. El líder republicà, que va ser conseller de Governació durant tres setmanes, ha aprofitat l'ocasió per parlar de l'actualitat política i ha advertit de les creixents 'complicitats' entre PSC i CiU. Segons Vendrell, l'acostament dels dos partits majoritaris en el tema de l'Estatut és una 'llàstima' per al país.

Xavier Vendrell

Dóna la sensació que hi ha moltes complicitats entre PSC i CiU, i no es descarta que alguns projectes quedin avortats. Seria una llàstima per a aquest país.


Vendrell assegura que els projectes que ha tirat endavant el govern de la Generalitat, amb els consellers republicans, han estat molt positius i han dissenyat un país 'diferent al dels 23 anys de CiU'. El dirigent republicà espera que després del referèndum de l'Estatut, la ciutadania pugui conèixer i valorar l'acció de govern del tripartit.

Pel que fa a la postura d'ERC al referèndum del 18 de juny, Vendrell assegura que votar 'sí' és tancar les portes al futur de Catalunya.

Xavier Vendrell

Aprovar aquest Estatut és tancar les portes al futur del nostre país. No hi haurà millors pensions, millors escoles, millor acollida a la immigració, millor insfraestructures. Votar 'sí' és que tot continuï com fins ara.


D'altra banda, Xavier Vendrell s'ha referit a la notícia publicada pel diari 'ABC' on es relacionava el seu nom amb accions terroristes de Terra Lliure i, en concret, amb l'atemptat contra el bust del Rei a la nostra ciutat, l'any 1990. Vendrell ha recordat que en el seu moment la justícia va arxivar el cas, i que el diari ABC no és ningú per fer judicis paral·lels i desenterrar tensions ja superades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.