Ja es poden consultar les dades del cens per al referčndum de l'Estatut


  • Comparteix:

El cens electoral per al referčndum sobre l'Estatut d'autonomia es pot consultar a partir d'avui a les Oficines d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, als districtes i a l'EMD de Valldoreix. El termini per presentar reclamacions finalitzarŕ l'1 de juny. Els interessats a votar per correu tenen temps fins al 8 de juny per demanar la documentació necessŕria.

El cens electoral es pot consultar des del 25 de maig fins al dia de la votació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a les Oficines Municipals Descentralitzades, a l'EMD de Valldoreix i al telčfon 010.

El període per corregir les errades del cens comprčn entre el 25 de maig i l'1 de juny. Cal formular reclamació a l'OAC, a les Oficines Municipals Descentralitzades i a l'EMD de Valldoreix, amb la presentació del DNI, passaport o permís de conduir.

El cens electoral estŕ format per les persones de nacionalitat espanyola inscrites al Padró d'Habitants fins al 28 de febrer de 2006 i que en la data del referčndum tindran 18 anys o més. Els ciutadans que es van empadronar després d'aquesta data podran votar en el municipi d'on procedien

Els interessats a votar per correu han de sol·licitar la documentació personalment a les oficines de Correus fins al 8 de juny. Cal presentar el DNI, el passaport o el permís de conduir. Cal trametre el vot abans del 14 de juny.

Les persones que sol·licitin votar per correu no podran votar personalment el dia de les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.