49.691 santcugatencs podran votar en el referčndum de l'Estatut, 1.113 més que en la darrera cita electoral


  • Comparteix:

49.691 santcugatencs podran exercir el dret a vot en el referčndum de l'Estatut d'autonomia de Catalunya. El cens electoral ha incrementat en 1.113 votants respecte la darrera cita electoral: el referčndum sobre la Constitució europea. 603 santcugatencs formaran part de les 67 meses electorals que es constituiran en una setzena de col·legis electorals.

En total, 49.691 electors podran exercir el seu dret a vot en el referčndum de l'Estatut del 18 de juny. La xifra suposa un increment de 1.113 votants respecte el referčndum de la Constitució europea.

Sant Cugat disposarŕ per al referčndum una setzena de col·legis electorals. Els santcugatencs podran dipositar el seu vot als mateixos centres en quč ho van poder fer en la darrera cita electoral.

603 santcugatencs, entre titulars i suplents, formaran part de les 67 meses electorals que es constituiran per a la consulta sobre el text. Un sorteig aleatori ha servit per escollir els membres de les meses. Els elegits rebran l'anunci en els propers dies, un cop la junta electoral rebi el resultat de l'elecció.

Escoltem la regidora de Serveis Generals, Marta Subirŕ.

Marta Subirŕ

S'elegeixen 603 persones que formaran part de les meses electorals del referčndum.


Cal recordar que el període per corregir les errades del cens comprčn entre el 25 de maig i l'1 de juny. Cal formular reclamació a l'OAC, a les Oficines Municipals Descentralitzades i a l'EMD de Valldoreix, amb la presentació del DNI, passaport o permís de conduir.

Els interessats a votar per correu han de sol·licitar la documentació personalment a les oficines de Correus fins al 8 de juny. Cal presentar el DNI, el passaport o el permís de conduir. Cal trametre el vot abans del 14 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.