Manuela de Madre diu que amb l'Estatut Catalunya demostra ambició, però no egoïsme


  • Comparteix:

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha demanat a Sant Cugat el 'sí' a l'Estatut per demostrar que 'Catalunya és ambiciosa, però no egoïsta'. En el seu discurs, De Madre ha carregat reiteradament contra el PP, a qui ha acusat de mentir i voler confondre la ciutadania. Més de 250 persones han omplert la sala d'actes de la Casa de Cultura aquest diumenge en l'acte central de la campanya del PSC a la nostra ciutat.

El discurs de Manuela de Madre ha repassat els punts forts que, segons el PSC, presenta l'Estatut que es porta a referèndum i s'ha centrat en desqualificar l'actitud del PP. Segons la vicepresidenta del PSC, els dirigents populars s'han dedicat a difondre mentides i confusió sobre el contingut del text, que De Madre ha qualificat de 'magnífic'.

En contra de l'alarmisme del PP, Manuela de Madre ha defensat un 'sí convençut i orgullós' que demostri que Catalunya 'és ambiciosa, però no egoïsta'.

Manuela de Madre

El nou Estatut no és un problema, és un instrument per resoldre problemes. No trenca Espanya, com diu el PP, ni nega res a cap territori. Catalunya és ambiciosa, però no és egoïsta.


La videpresidenta del PSC considera que la victòria del 'sí' serà el triomf de la 'democràcia i la raó', i també una manera de dir 'prou' a l'estratègia partidista del PP. De Madre ha defensat que el text que es vota el 18 de juny augmenta els drets de la ciutadania, incorpora 50 noves competències i millora el finançament per fer polítiques socials.

A més, segons De Madre, el nou Estatut és el primer pas cap a una Espanya federal, un model d'estat que ha atribuït a l'aposta de José Luis Rodríguez Zapatero i Pasqual Maragall.

Manuela de Madre

L'Estatut és un pas decisiu cap a una Espanya més plural i descentralitzada. És el resultat d'una aposta de Zapatero i Maragall per un model federal. El PSOE és l'únic partit que té una estructura federal.


Manuela de Madre també s'ha referit al procés de pau a Euskadi i ha criticat la 'poca vergonya' del PP per posar pals a les rodes a les gestions del govern espanyol per aconseguir el final d'ETA.

La vicepresidenta del PSC ha protagonitzat l'acte central de la campanya dels socialistes a Sant Cugat i ha aconseguit omplir a vessar la sala d'actes de la Casa de Cultura. El portaveu del PSC a Sant Cugat i candidat a les properes eleccions municipals, Salvador Gausa, ha afirmat que el text que es vota el 18 de juny és 'l'Estatut de les persones i de les polítiques socials'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.