RSC i TVSC ofereixen aquest vespre un debat obert sobre l'Estatut amb representants de les 5 formacions polítiques


  • Comparteix:

Els dos mitjans estan oferint aquests dies una programació conjunta per aprofundir en el projecte estatutari

Els dos mitjans estan oferint aquests dies una programació conjunta per aprofundir en el projecte estatutari

Sota el títol 'Sant Cugat debat l'Estatut', Ràdio Sant Cugat i Televisió Sant Cugat organitzen aquest vespre un debat públic sobre el projecte estatutari que el proper diumenge es porta a referèndum. El debat començarà a dos quarts de vuit del vespre als jardins de la Casa de Cultura i comptarà amb representants de les 5 formacions polítiques amb representació al consistori. La jornada es podrà seguir en directe a través del 91.5 de la FM i a través de la televisió local.

Ràdio Sant Cugat i Televisió de Sant Cugat estan oferint, des del passat 5 de juny, una programació especial que sota el títol ‘Sant Cugat debat l’Estatut’, vol acostar als santcugatencs els diferents aspectes i els diferents posicionaments de l’Estatut que el proper diumenge, 18 de juny, es porta a referèndum.

Amb aquesta voluntat, s’ha fet un cicle de 8 entrevistes que han permès conèixer les opinions de la Plataforma pel Sí i la Plataforma pel No de Sant Cugat, dels empresaris i sindicats i també de les 5 formacions polítiques amb representació al consistori.

Aquest dijous, i per culminar aquesta informació, l’emissora municipal i la televisió local oferiran en directe un debat amb representants locals d’aquests 5 partits. De les 19.30 a les 21 hores, el copresident de CiU, Ramon Bonastre, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, el membre de l’executiva i cap de llista a les properes eleccions municipals d’ERC, Raül Grangé, el president del PPC, Rafael Enríquez i el portaveu municipal d’ICV-EA, Xavier Boix, exposaran els seus arguments per votar a favor o en contra del projecte estatutari.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, remarca que la programació conjunta dels dos mitjans s'inclou en un acord de col·laboració més ampli de les entitats.

Xavier Fornells

La programació conjunta dels dos mitjans s'inclou en un acord de col·laboració més ampli per oferir continguts de qualitat.


De la seva banda, el director de Televisió Sant Cugat, Roman Ventura, destaca la col·laboració entre els dos mitjans locals per cobrir el referèndum.

Romà Ventura

Televisió Sant Cugat considera molt important compartir sinèrgies amb Ràdio Sant Cugat per cobrir el referèndum.


El debat estarà obert al públic i estarà presentat per la Cap d’Informatius de Ràdio Sant Cugat, Ester Castanyer, i la Cap d’Informatius de Televisió Sant Cugat, Laura Aparicio.

La programació especial amb motiu del Referèndum de l’Estatut es completa a Ràdio Sant Cugat amb una tertúlia amb representants de les joventuts polítiques, aquest dijous, de 9 a 10 del matí, i amb un seguiment especial de la consulta ciutadana al llarg de diumenge, que culminarà amb un programa especial a partir de les 20h on s'informarà dels resultats i es recolliran les reaccions de les formacions polítiques i les plataformes ciutadanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.