La participació en el referèndum de l'Estatut a Sant Cugat és del 39'70% fins a les sis


  • Comparteix:

Un total de 19.728 santcugatencs, un 39'70% del total del cens electoral, han exercit el seu dret a vot fins al punt de les sis de la tarda. En total, 49.691 santcugatencs estan cridats a les urnes. Els col·legis electorals tancaran les portes a les vuit del vespre.

La participació en el referèndum sobre la reforma de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya a les 18:00 hores a Sant Cugat ha estat del 39'70%. Un total de 19.728 ciutadans dels 49.691 que han estat cridats a les urnes han exercit ja el seu dret a vot.

Les dades indiquen que, per districtes, la participació més elevada fins a les sis s'ha produït al districte III, a Valldoreix, amb un 43'07%. La més baixa s'ha donat, per contra, al districte VI, a les Planes, on la participació fins a les 18 hores ha estat del 22'40%.

Pel que fa al desenvolupament de la jornada, aquesta ha començat amb tota normalitat i sense incidències destacades. A partir de migdia s'han produït però alguns incidents per manca de paperetes en alguns col·legis electorals com al CEIP Pins del Vallès, i per manca de sobre a l'Arxiu Nacional de Catalunya i a Mira-sol.

Tot i que en alguns casos això ha provocat fins i tot que s'aturés momentàniament la votació i que algunes persones no han pogut exercir el seu dret a vot amb normalitat, des de l'Ajuntament han assegurat que ja s'havien solventat aquestes incidències, que en alguns casos han estat provocades per algunes modificacions respecte altres comtesses electorals.

Recordem que en total s'han constituït 67 meses situades en 16 col·legis electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.