La Candidatura d'Unitat Popular es presentarà a les eleccions municipals de 2007


  • Comparteix:

La CUP ha presentat a l'Ateneu la seva candidatura a les europees

La CUP ha presentat a l'Ateneu la seva candidatura a les europees

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) es presentarà a les eleccions municipals de 2007. Un grup de santcugatencs de l'esquerra independentista treballen en el projecte d'aquest partit, que es presentarà públicament d'aquí a dos anys. Així s'ha anunciat a la visita que ha fet el candidat de la CUP a les eleccions europees, Francesc Ribera 'Titot', per a qui aquest partit ha de servir a Europa per aplanar el camí dels independentistes de cara a les eleccions locals.

A les properes eleccions municipals, hi haurà un candidat de la CUP que optarà a l'alcaldia de Sant Cugat. Això ha anunciat Oriol Piera, portaveu d'un grup de ciutadans de l'esquerra independentista que han començat a assentar les bases d'aquesta nova formació.

Tot i que no es presentaran públicament fins d'aquí a dos anys, la Candidatura d'Unitat Popular està treballant en la fase de 'diagnosi' en la qual estudien quins són els problemes reals que afecten Sant Cugat. Oriol Piera ha dit, però, que el seu principal objectiu és acabar amb l'anquilosament de l'estament polític actual:

Oriol Piera

Volem crear un projecte pensat per a les persones, i donar una mica de color al gris estament polític de l'actualitat


L'anunci s'ha fet aprofitant la compareixença a Sant Cugat del candidat de la CUP als comicis europeus, Francesc Ribera 'Titot'. Des de la formació, s'ha apostat per demostrar una rotunda oposició a una futura Constitució Europea que no reconeix els catalans, ni la llengua catalana.

El popular cantant de 'Brams', que va dinovè a la llista, ha remarcat la importància de les eleccions, ja que, tot i estar convençut que obtindran cap eurodiptat, considera aquesta comtessa electoral com un escalfament per apostar fort a les eleccions municipals:

Titot

Ens presentem per fer crèixer l'esquerra independentista, i de cara a les municipals, serem més forts


L'acte ha comptat amb la presència del candidats a les europees, el santcugatenc Guim Pros, i el mataroní, Xevi Safont-Tria, membre també de la Unió de Pagesos. L'acte, celebrat a l'Ateneu, ha comptat amb l'assistència d'una quarentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.