Iturgaiz situa el nacionalisme com l'opció que col.locarà Espanya a la cua d'Europa


  • Comparteix:

Carlos Iturgaiz assegura que el 13J es veurà la feblesa del PSOE.

Carlos Iturgaiz assegura que el 13J es veurà la feblesa del PSOE.

El candidat del PP a les eleccions europees, Carlos Iturgaiz, ha declarat que el vot nacionalista només servirà per empobrir el paper d'Espanya a Europa. Iturgaiz ha fet aquestes declaracions en una trobada amb els militants del partit a Sant Cugat, on el dirigent popular basc ha assegurat que diumenge el PSOE es descobrirà com un partit feble i incapaç de resoldre els problemes dels ciutadans a la UE.

Davant una cinquantena de simpatitzants i militants del PP, Carlos Iturgaiz ha emplaçat la ciutadania a apostar per un partit majoritari que portarà, diu, a Espanya al capdavant d'Europa.
Segons el candidat, que ocupa el quinzè lloc a la llista, els últims sondejos donen la victòria al PP en aquests comicis, que deixaran al descobert la inoperància dels socialistes a la Unió Europea.

El president del PP basc considera que aquesta comtesa permetrà a la formació obtenir el suport que van perdre al 14-M. No obstant, Iturgaiz ha advertit del perill que suposen els nacionalismes dins el projecte de l'Europa dels 25:

Carlos Iturgaiz

Insistiré que votar nacionalisme és treure Catalunya i el país Basc d'Europa


Des de la secció local del partit, la seva presidenta ha dit que la feina feta pel PSOE és la política de la contradicció i la debilitat constant. Berta Rodríguez ha afirmat que, a diferència dels socialistes, el Partit Popular compta amb la confiança dels que han comprovat la bona gestió dels populars al capdavant del govern espanyol:

Berta Rodríguez

Nosaltres vam aconseguir la convergència amb Europa, la estabilitat pressupostària i la baixada de l'atur, fites que només les pot aconseguir el PP


La trobada, celebrada al Restaurant Can Cabassa, ha comptat amb la presència de la presidenta del PP de Barcelona i els líders populars del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.