El Tast de Vins consolida el seu èxit i porta les millors D.O al Claustre


  • Comparteix:

El tast de vins ha estat amenitzat per la Fuascat Band.

El tast de vins ha estat amenitzat per la Fuascat Band.

El ja tradicional Tast de Vins que organitza per Festa Major Vins Noé ha tornat a comptar amb una molt bona rebuda per part dels santcugatencs. Més de 300 persones s'han acostat al claustre per gaudir d'una vetllada on vins de diferents denominacions i la música de jazz han estat els protagonistes.

Per cinquè any consecutiu, Vins Noé ha volgut participar de la Festa Major oferint un tast de vins. Aquest any, més de 300 persones s'han acostat fins al Claustre per gaudir d'aquesta iniciativa que combina el bon vi i la bona música.

Tot i que l'any passat el nombre de persones que van passar per aquest tast va arribar a les 700, el responsable de Vins Noé ha recordat que, aquella edició va coincidir també amb la jornada de portes obertes al Museu, recentment inaugurat, i que això va fer pujar molt l'afluència. Aquest any, i malgrat el pont de Sant Joan, Oleguer Martí s'ha mostrat molt satisfet de la resposta del públic.

Oleguer Martí

Fins ara han passat per aquí unes 300 persones i tothom, tant assistents com els propis cellers, ens feliciten.


Martí ha afegit que l'èxit d'aquesta proposta es deu, en gran part, a la combinació del bon vi amb un entorn immillorable com és el del claustre del Monestir.

Oleguer Martí

Els bodeguers són reticents a venir, però quan entren es queden sorpresos. La combinació del claustre romànic amb música de jazz ajuda a que l'acte sigui molt simpàtic.


Aquest any han participat al Tast de Vins un total de 7 cellers diferents, el que suposa uns 25 vins de diverses denominacions i procedències. Els assistents han pogut acompanyar el tast amb una mica de pà i formatge, i també amb la música de jazz de la Fuascat Band.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.