Sant Cugat esdevé per primer cop punt de trobada de motards per Festa Major


  • Comparteix:

Una trentena de motocicletes han recorregut els carrers de Sant Cugat. Harley Davidson, motocicletes esportives, quads i, fins i tot, alguna scoopy s'han reunit en la trobada motera de diumenge al matí. És el primer cop que es fa a la Festa Major i ha estat organitzada pel Moto Club Rat Penats.

El Moto Club va néixer fa un any i mig i és el primer cop que participa a la Festa Major. Segons els organitzadors, la trobada ha estat un èxit tant pel número de participants com per la varietat de les motocicletes. Ho explica un membre del Moto Club Rat Penats.

Membre Moto Club Rat-Penat

Quan ho organitzes mai no saps quanta gent vindrà però ara veiem que ha estat un èxit. Ha hagut molta acceptació. esperem que aquest només sigui el primer any i que l'any vinent podrem repetir l'experiència.


Després del recorregut per la ciutat, els motociclistes han tornat a la plaça del Centre Cultural on han pogut prendre una beguda per celebrar la trobada.

L'Alcalde, Lluís Recoder, ha estat present a l'inici de la concentració i ha comentat que aquest acte representa la majoria d'edat del Moto Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.