La plaça Barcelona esdevé el punt neuràlgic de la Festa Major amb una arrossada multitudinària


  • Comparteix:

'Els culturets': la millor de les 67 paelles participants

'Els culturets': la millor de les 67 paelles participants

El grup 'Els culturets', amb Rosita Llopis al capdavant, han estat els guanyadors de la tradicional arrossada popular que, enguany, ha batut rècords de participació aplegant més de 1.500 persones. La calor ha estat el principal enemic d'un concurs en què 67 equips han competit per elaborar l'arròs més suculent.

Paelles de marisc, conill, cargols i altres experiments gastronòmics han confeccionat un original puzzle d'arrosades al llarg i ample de la plaça Barcelona. Segons dades oficials dels organitzadors, els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, un total de 1.004 persones persones s'han apujat les mànigues per fer les paelles.

No obstant, familiars i amics dels participants s'han afegit, com cada any, a les taules per degustar l'arròs. Josep Garrell, dels Amics dels Veterans, s'ha mostrat molt satisfet pel gran èxit de convocatòria que ha tingut l'arrossada popular:

Josep Garrell

L'any passat hi havia dues taules menys i enguany compten amb 67. Hem de destacar que els participants s'han apuntat a la festa d'una manera molt ordenada


De les 67 paelles inscrites, s'han premiat un total de 14. El triomfador ha estat el grup 'Els culturets', mentre que l'equip de Xavier León i el Club Muntanyenc han quedat en segona i tercera posició.

Amb una brillant presentació, 'Els culturets' han guanyat el primer premi gràcies a les dots culinàries de Rosita Llopis:

Rosita Llopis i el seu equip

He fet la paella amb molt de 'carinyo' . Aquest ha estat l'únic de secret del nostre triomf


A causa de l'èxit d'assistència, els organitzadors han hagut d'habilitar taules i cadires al carrer Vinyoles per encabir alguns equips participants. Mentre els grans es dedicaven a preparar l'arròs, els més petits s'han dedicat a remullar el personal.

És el cas de la tinent d'alcalde de Serveis Personals, que ha viscut el final de l'arrossada passada per aigua gràcies al bon 'sentit de l'humor' d'un regidor de l'oposició. Àngels Solé, membre del jurat, ha manifestat que no ha estat difícil escollir quines serien les paelles guanyadores:

Àngels Solé

És molt fàcil saber quines poden ser les paelles guanyadores


A banda de Solé, el jurat ha estat format -entre d'altres- pel xef Josep Lluís Oñate, Miquel Pros, de la Penya Gastronòmica de l'Ateneu i l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.