Èxit de públic a les Barraques, que es consoliden com l'espai de les entitats i els joves


  • Comparteix:

Més de 15.000 persones han visitat l'espai durant tres dies

Més de 15.000 persones han visitat l'espai durant tres dies

Més de 15.000 persones han omplert durant tres dies les Barraques de Festa Major, un espai que s'ha consolidat com la referència per al públic més jove. La comissió organitzadora, que enguany s'estrenava en aquesta responsabilitat, s'ha mostrat molt satisfeta per l'afluència de públic, i ha destacat la qualitat dels concerts i la implicació de les entitats.

Els organitzadors calculen que, entre divendres i diumenge, van passar pel Parc de la Pollancreda unes 5.000 persones cada dia. La nit de dissabte va ser la més concorreguda, amb una assistència de prop de 8.000 persones.

La comissió de Barraques, que enguany s'ha renovat completament, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició, especialment pel repte que suposava organitzar per primera vegada una iniciativa tan multitudinària. Un dels organitzadors, Marc Roda, assegura que les Barraques 2004 han estat tot un èxit.

Marc Roda

Era tot un repte, perquè és el primer any que organitzem les Barraques, però l'antiga comissió ens ha ajudat molt i ha estat un èxit.


Els organitzadors han destacat especialment l'alt nivell de qualitat dels concerts, programats pel col·lectiu Dissidència Sònica. Tot i que enguany no hi ha hagut grups 'estrella', els organitzadors han apostat per donar a conèixer grups nous, com El Sobrino del Diablo i El increíble Kinteto Afonía, i potenciar els conjunts locals, com ara Shitting Milks i Skamarlans. Ho explica Marc Roda.

Marc Roda

No hi ha hagut grups molt coneguts, però hem descobert nous conjunts de molta qualitat.


Els organitzadors, que s'han mostrat motivats per continuar dinamitzant les Barraques en properes edicions, han destacat especialment la implicació de les entitats santcugatenques, que a més de muntar una barraca han organitzat diferents activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.