Pastora omple de 'pop electrodomèstic' el Parc Ramon Barnils


  • Comparteix:

Caïm, Pauet i Dolo són els components del conjunt

Caïm, Pauet i Dolo són els components del conjunt

El Parc Ramon Barnils s'ha omplert de gom a gom amb motiu del concert dels Pastora, el conjunt revel·lació d'aquesta temporada. Els creadors de la popular cançó 'Lola' han fet un repàs del seu primer treball, que defineixen com 'pop electrodomèstic'.

Pastora ha ofert un repàs del seu primer treball discogràfic, un disc d'ambient electrònic suau amb lletres urbanes i un fons melancòlic. La cantant, Dolo, el compositor i productor musical, Caïm, i l'artista visual, Pauet -els dos últims fills del cantant Pau Riba- han volgut mostrar al públic santcugatenc què s'amaga al darrera del seu disc, ja que, asseguren, la coneguda cançó 'Lola' és només una porta que obre el camí a conèixer la resta de les creacions. Caïm i Dolo ens expliquen com es defineixen musicalment.

Dolo i Caïm

Toquem 'chill' amb oli d'oliva... o pop electrodomèstic, perquè el fem a casa.


Pastora ha demostrat a l'escenari del Parc Ramon Barnils que el seu llençament discogràfic no es redueix a una sola cançó i, de passada, que el seu peculiar 'pop electrodomèstic' pren més força quan sona en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.