El CPA buscarà un nou emplaçament de la seva caseta, per seguir guanyant visitants


  • Comparteix:

La caseta del CPA és un dels punts més visitats de la Festa

La caseta del CPA és un dels punts més visitats de la Festa

La caseta del Centro Popular Andaluz ha estat, un any més, un dels punts més concorreguts de la festa major. El seu president, Gabriel Ruiz, ha explicat que ha augmentat l'afluència de públic, i ha avançat que, de cara al futur, s'està estudiant un nou emplaçament per la caseta.

Un any més, la caseta del CPA ha acollit nombroses actuacions de flamenc, cant espanyol, bastoners i dansa catalana, a més de degustacions gastronòmiques típiques d'Andalusia. El centre popular ha superat, un any més, el seu propi llistó i ha registrat una afluència de visitants encara més gran.

Gabriel Ruiz ha avançat, però, que de cara a l'any vinent s'haurà d'estudiar un nou emplaçament per la caseta, per evitar molèsties als veïns dels nous edificis que s'estan construint a la zona. El president del CPA assegura que ja han encetat les converses amb l'Ajuntament:

Gabriel Ruiz

A uns 50 metres hi ha un espai que, segons hem parlat amb l'Ajuntament, ens podria servir per no molestar els veïns


Ruiz ha remarcat la diversitat de públic que ha visitat la caseta del CPA com una mostra de l'arrelament d'aquesta entitat a la ciutat i de la convivència de diferents cultures en un mateix entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.