Els Pets omplen el parc Ramon Barnils en l'últim concert de la Festa Major


  • Comparteix:

Els de Constantí han presentat el seu últim disc, 'Agost'

Els de Constantí han presentat el seu últim disc, 'Agost'

Milers de persones han omplert el Parc Ramon Barnils amb motiu del concert del grup de rock català Els Pets, que ha servit de cloenda a la Festa Major 2004. Els de Constantí han presentat el seu últim disc, 'Agost', i han fet un repàs pels seus 18 anys de trajectòria musical, en un concert lúdic i molt obert a la participació del públic.

Durant més de dues hores, Els Pets han omplert de música el Parc Ramon Barnils en l'últim concert de la Festa Major d'enguany. El grup de Constantí ha començat l'actuació tocant tots els temes del seu últim treball discogràfic, 'Agost', un disc que serveix per trencar amb la imatge típica de la formació. Ho explica el cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà.

Lluís Gavaldà

No és un disc tan festiu com els altres. Té més sentiment, és més reposat i, musicalment, molt variat.


La segona part del concert ha estat marcada pels temes més coneguts de la llarga trajectòria musical d'Els Pets, que van començar a tocar junts fa 18 anys. El públic santcugatenc ha rebut amb entusiasme cançons tan mítiques com 'Bon dia', 'S'ha acabat' o 'Aquest cony de temps', en un concert lúdic i molt obert a la participació còmplice del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.