Rogeli Padró, autor del llibre 'Tradicions santcugatenques', és el Caparrot 2005


  • Comparteix:

Padró ha animat a tots els santcugatencs a gaudir dels sis dies de Festa Major

Padró ha animat a tots els santcugatencs a gaudir dels sis dies de Festa Major

Rogeli Padró ha estat escollit com el Caparrot 2005. Després del pregó d'inici de la Festa Major, l'autor del llibre 'Tradicions santcugatenques' ha estat nomenat com a Caparrot de la Festa Major d'enguany. Una nomenament que Padró s'ha pres amb molta il·lusió i ha aprofitat per animar tots els santcugatencs a gaudir dels sis dies de Festa Major i a implicar-se amb l'ampli ventall de tradicions de la nostra ciutat.

Després que l'any passat Sant Cugat es quedés sense el seu tradicional Caparrot de l'any, enguany el popular cap-gros ha anat a parar a mans de Rogeli Padró. L'autor del llibre 'Tradicions santcugatenques' s'ha mostrat molt il·lusionat per aquest nomenament i ha aprofitat per fer una crida a tots els ciutadans de Sant Cugat perquè surtin al carrer i gaudeixen dels sis dies de Festa Major.

Padró ha afegit que durant aquests dies de festa els santcugatencs s'han de sentir feliços pel gran ventall de tradicions que tenim i perquè, segons Padró, ara és moment de fer 'germanor'.

Rogeli Padró

Participar de tota la festa. Gaudir de totes les activitas del poble. Convidar a tothom. Ens hem de sentir feliços de poder gaudir de la tradició i la germanor.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha explicat que l'elecció del Caparrot d'enguany ha estat 'magnífica'. Recoder ha destacat la personalitat de Rogeli Padró, del qual ha explicat que és una persona assequible i molt relacionada amb el món cultural de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

És una elecció magnífica perquè hem sentit els seus mèrits i són molts. És una persona de referència de tot el món cultural de la ciutat. És una persona asequible i propera a les persones.


Recordem que enguany han participat en l'elecció del Caparrot 1.146 persones, 646 més que en la passada edició, ara fa dos anys, i que els altres candidats eren Montse Sant, Santiago Illa i Assumpció Belda. La iniciativa ha estat organitzada, aquest any, per l'Associació de Veïns del barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.