Macedònia i Maria del Mar Bonet omplen de música l'entorn del Monestir


  • Comparteix:

La cantautora Maria del Mar Bonet i el grup juvenil Macedònia han omplert de música i de públic l'entorn del Monestir en la penúltima jornada de la Festa Major. El conjunt juvenil ha congregat famílies senceres als jardins del Monestir, mentre que la cantautora ha ofert el seu darrer treball 'Amic Amat', a la plaça d'Octavià.

Prop de 400 persones s'han aplegat als jardins del Monestir per sentir el darrer treball del conjunt de moda dels nens catalans. Macedònia ha ofert el seu darrer treball "Posa'm un suc", en què ofereixen temes amb lletres i músiques per als més joves de les famílies. La presència de pares i mares ha estat molt elevada. Una de les cinc integrants del grup explica quin és el futur del grup.

Macedònia

No tinc intenció de dedicar-me més endavant a la música


També Maria del Mar Bonet ha aconseguit atreure un gran nombre de públic a la plaça d'Octavià, i ho ha fet amb els temes del seu darrer treball "Amic Amat", tot i que també ha tocat cançons d'altres discos. La cantautora s'ha mostrat molt satisfeta per tocar a l'entorn del Monestir i ha explicat així els orígens del deu darrer àlbum.

Maria del Mar Bonet

Oferim una visió de la trobada entre Orient i Occident


La nit ha finalitzat amb un ball a càrrec de l'Orquestra 'Apache', que ha aplegat un nombrós públic al parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.