La 'Botiga al carrer' omple a vessar els carrers del centre de la ciutat


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han pogut gaudir, aquest dissabte, de la 12a. edició de la Botiga al Carrer. Un any més, els comerços de la ciutat han sortit als carrers i places del municipi per tal de donar-se a conèixer i mostrar als vianants els seus productes emmig de l'ambient festiu de la Festa Major.

L'eix de vianants de la ciutat s'ha omplert a vessar aquest dissabte amb motiu d'aquesta nova edició de 'La botiga al carrer', una iniciativa dels comerciants del municipi que té l'objectiu d'acostar-se als santcugatencs i donar a conèixer els seus productes d'una manera més fresca i festiva del que és habitual.

Així ho ha explicat una de les comerciants i membre de la junta de l'associació de comerciants del Centre Històric, Cristina Aguilera, que ha recordat també que la jornada serveix també com a punt de trobada dels propis comerciants, que d'aquesta manera participen conjuntament de la festa major.

Cristina Aguilera

Aprofitem per treure totes les coses de la botiga fora perquè la gent passegi i vegi tot el que tenim, i també decorem una mica les carpes per fer un ambient més festiu.


Com ja és habitual, la proposta ha estat molt ben rebuda pels santcugatencs, que al llarg de tot el dia, i sobretot a algunes hores punta del matí i de la tarda, han omplert els carrers a vessar per poder veure de prop els productes al mateix temps que gaudien de la Festa Major.

Així ho ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder, que tampoc s'ha volgut perdre aquesta iniciativa, fent una valoració molt positiva de la participació de comerciants però també del públic.

Lluís Recoder

Jo he vist uns carrers molt animats, amb moltes botigues que han tret l'aparador fora, i també amb molta gent. Crec que la gent està contenta.


Des de les 10 del matí i fins ben entrades les vuit del vespre, i des de l'avinguda Cerdanyola fins a la plaça Lluís Millet, els carrers del centre de la ciutat s'han omplert de parades de roba, sabates, accessoris, decoració o alimentació, entre molts d'altres, i també d'animació amb diferents tallers o jocs inflables que han fet les delícies de petits i grans del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.