Emoció i èxit en la jornada castellera d'aquest diumenge a la Plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Els camises verdes han aconseguit completar un 5 de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota

Els camises verdes han aconseguit completar un 5 de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota

Èxit dels Castellers de Sant Cugat en la jornada d'aquest diumenge a la tarda a la Plaça d'Octavià, acompanyats dels Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona. Els camises verdes han aconseguit un 5 de 7, un 3 de 7 aixecat per sota i han intentat una torre de 7 que només han pogut carregar.

Des dels Castellers de Sant Cugat es una valoració molt positiva no només de la jornada d'aquest diumenge sinó també de tota la Festa Major. De fet, una dels objectius principals que es marquen els castellers de cara a les Festes Majors és aglutinar el màxim de gent possible per poder fer una bona pinya, i l'edició d'enguany ha estat un èxit sense precedents. Marc Maimó és una dels caps de colla dels camises verdes.

Marc Maimó

El balanç global de la Festa Major és molt positiu: és la millor que hem fet mai. A aquestes alçades de temporada un 2 de 7 és un castell molt important


La jornada, però, ha estat una mica accidentada, amb una parell de ferits lleus, un de la colla santcugatenca i un altre dels Xicots de Vilafranca, uns Xicots que han carregat la torre de 7 i han completat un castell de 8 i un 4 de 7 amb agulla. Per la seva banda, els castellers de Barcelona estat els únics que han aconseguit carregar i descarregar la difícil torre de 7, però el 4 de 8 només l'han pogut carregar.

Així, doncs, valoració molt positiva de l'actuació dels camises verdes en aquesta edició de la Festa Major de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.