Les Barraques al Pont de Can Vernet superen els 15.000 visitants de l'any passat


  • Comparteix:

Tant la Comissió organitzadora com l'Ajuntament diuen que no s'ha produït cap incidència remarcable

Tant la Comissió organitzadora com l'Ajuntament diuen que no s'ha produït cap incidència remarcable

Més de 15.000 persones, segons dades provisionals, han participat enguany a les Barraques de Festa Major, ubicades per primera vegada al Pont de Can Vernet. Des de dijous i fins dissabte, aquest espai s'ha omplert de música i activitats diverses, organitzades per les 23 entitats que enguany s'hi han sumat. Tant des de l'equip de govern com de la comissió organitzadora asseguren que no s'ha produït cap incidència remarcable i que la campanya de consum responsable d'alcohol ha donat bons resultats.

Les primeres xifres facilitades per l'Ajuntament, encara no definitives, indiquen que enguany el nombre de joves que s'han apropat a les Barraques ha superat els 15.000 de l'edició anterior. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, creu que el canvi d'ubicació -del Parc de la Pollancreda, on s'havien celebrat les sis edicions anteriors, al Pont de Can Vernet- pot haver sorprès inicialment als joves, però assegura que això no ha reduït l'èxit de la iniciativa, sinó tot el contrari.

Toni Ramon

Crec que la ubicació va agafar amb el pas canviat a moltes persones, però un cop veient l'espai crec que la ubicació va ser una bona solució. S'han superat els 15.000 visitants de l'any passat.


En el mateix sentit s'han expressat des de la Comissió de Barraques, que han valorat molt positivament la setena edició d'aquesta iniciativa i han destacat la implicació de les 23 entitats que hi han participat. Així ho ha dit Marc Roda, membre de la comissió organitzadora.

Marc Roda

La valoració és molt positiva. Hi va haver una assistència massiva. La gent s'ho ha passat molt bé, que era el nostre objectiu. Els concerts i les activitats han anat sortint totes i les entitats s'ho han currat molt.


Des de la comissió asseguren, a més, que aquest any s'han superat llargament els 15.000 visitants de l'any anterior i calculen que podrien haver passat per les Barraques almenys unes 7.000 persones cada nit.

Tant des de l'equip de govern com des de la comissió asseguren que no s'ha produït cap incident destacat durant les tres nits de Barraques i que les intervencions policials i dels serveis sanitaris han estat 'mínimes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.