Can Barata celebra des d'avui la seva Festa Major, amb activitats per a totes les edats


  • Comparteix:

El canó d'espuma i la fideuà, principals activitats del programa

El canó d'espuma i la fideuà, principals activitats del programa

El barri de Can Barata celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. Els actes comencen aquest divendres, amb un sopar de germanor, i culminaran diumenge, després d'un cap de setmana ple d'activitats. Les principals propostes, i més esperades pels veïns, són el canó d'espuma i la fideuà, que tindran lloc dissabte a la nit i diumenge al migdia respectivament.

El barri santcugatenc de Can Barata ja està preparat per celebrar, aquest cap de setmana, la seva Festa Major. Seran tres dies intensos plens d'actes populars per a tots els gustos. Hi haurà balls, partits de futbol, dinars, xocolatades i tornejos de jocs de taula, entre d'altres coses.

La Festa Major d'aquesta urbanització és molt esperada pels veïns, ja que suposa una oportunitat per conèixer els nouvinguts. Així ho explica la presidenta de l'Associació de Veïns de Can Barata, Isabel Sánchez.

Isabel Sánchez

Il·lusió se'n posa molta i penso que tots els veïns tenen moltes ganes. La festa és una manera de fer germanor. A Can Barata hi ha gent nova i és una manera de conéixer els veïns


Les grans novetats i els principals actes d'enguany són tres. En primer lloc, la fideuà que tindrà lloc aquest diumenge al migdia. Es tracta d'un dinar gratuït que elaborarà el restaurant Can Barata. Sánchez calcula que hi assistiran unes 280 persones, tot i que a la urbanització no hi viuen més de 60 famílies durant tot l'any.

El segon gran acte és el canó d'espuma, que tindrà lloc a partir de les 12 de la nit del dissabte. És, amb tota seguretat, l'activitat més esperada per la canalla. La mateixa presidenta de l'Associació de Veïns remarca que serà molt poca l'aigua que es malbaratarà. Una de les novetats més significatives d'enguany serà el pregó. L'encarregat de llegir-lo serà Marc Illa, un jove de 18 anys que ha viscut tota la seva vida a Can Barata.

Un fet habitual de la Festa Major d'aquesta urbanització és el tipus de grups que s'encarregaran de dirigir els balls de dissabte i diumenge. I és que l'Associació de Veïns prefereix fer més dinars i sopars de germanor que no pas gastar tants diners per portar grans cantants. Així ho justifica Isabel Sánchez.

Isabel Sánchez

Amb la Junta vam decidir no gastar tants diners en bons cantants i disfrutar-ho més nosaltres. Fent actes de menjar gratuït, la gent participa molt més tant en el muntatge com a l'hora de ser-hi.


Els conjunts musicals que animaran la Festa d'enguany són els mateixos que ho van fer l'any passat. Es tracta de dos grups de Sabadell i un provinent de Rubí. Aquest últim oferirà un espectacle de sevillanes dissabte a dos quarts d'onze de la nit.

A la Festa, oberta a tots els santcugatencs, no hi faltarà la representació institucional. L'alcalde Lluís Recoder sempre hi ha assistit i s'espera que ho torni a fer. De la mateixa manera, l'Associació de Veïns espera la presència, un any més, del tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.