• Comparteix:

Un pregó llegit per una de les veïnes de Sol-Aire ha donat el tret de sortida a l'onzena festa major de la urbanització. El programa d'actes, que inclourà una festa de l'escuma i la baixada de vehicles artesans, s'allargarà fins diumenge, dia en què se celebrarà el sorteig del regal del soci.

Els actes de la festa major de Sol-Aire s'han iniciat amb la lectura del pregó, que enguany ha anat a càrrec d'una de les veïnes. L'acte inaugural ha acabat amb el tradicional brindis amb el vi d'honor.

La pregonera d'enguany, la veïna de la urbanització, Josefina Pacheco, ha demanat a l'alcalde que l'Ajuntament pavimenti carrers de la zona.

Lluís Recoder

Es nota que la gent s'estima Sol-Aire. Ës un privilegi viure aquí.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que és un 'privilegi' viure a Sol-Aire.

Josefina Pacheco

Ens agradaria que l'ajuntament pavimentés alguns carrers de la urbanització.


La festa major de Sol-Aire inclou enguany un sopar de germanor, un espectacle de 'varietés', una xocolatada i la baixada de vehicles artesanals. També hi haurà diversió infantil amb jocs inflables i una festa de l'escuma, mentre que els joves podran gaudir amb una disco-mòbil.

En aquesta ocasió, a més, se celebra l'onzena edició de la festa major. La celebració va començar el 1995, coincidint amb el 60è aniversari del barri de Sol-Aire. La festa acabarà diumenge amb el sorteig del regal del soci i, a les deu de la nit, hi haurà un pica-pica de cloenda on s'espera l'assistència de tots els veïns del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.