Disset minuts de llums i colors al Castell de Focs de Festa Major


  • Comparteix:

El tradicional castell de focs ha congregat més de mil ciutadans al Parc de la Pollancreda en la primera nit de la Festa Major, en el que ha estat una de les actuacions més llargues dels últims anys. Per novè any consecutiu, la Pirotècnia Tomàs de Benicarló ha il.luminat el cel santcugatenc en una actuació que ha requerit 250 quilos de pòlvora.

La companyia pirotècnica Tomàs de Benicarló no ha faltat a la seva cita amb la Festa Major de Sant Cugat. Com cada any, la seva missió ha estat omplir de llums i colors el cel del Parc de la Pollancreda sota l'atenta mirada de més de mil santcugatencs.

Persones de totes les edats s'han desplaçat fins al parc per gaudir d'un original assortiment de focs, amb 'trons', 'palmeres' i les aclamades fonts de colors. Entre les novetats, la companyia benicarlina ha incorporat artefactes procedents de la Xina. L'actuació, que ha tingut 17 minuts de durada, ha necessitat 250 quilos de pòlvora. Una vetllada que no ha deixat indiferents als espectadors, la majoria dels quals s'han declarat 'habituals' del castell de focs de la Festa Major:

Santcugatencs

A mi m'ha agradat molt. Tots hem fet 'Oooohhh', la veritat és que ha estat molt bonic


El castell de focs ha comptat, com sempre, amb un ampli dispositiu de seguretat. Durant tot el dimecres i fins moments abans de l'espectacle, els Bombers de Sant Cugat han remullat el perímetre del parc per evitar qualsevol tipus d'incident. D'aquesta manera, tota l'atenció dels santcugatencs s'ha centrat en l'espectacle de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló que acumula 14 premis en la seva trajectòria, l'últim d'ells a la Mascletà de Magdalena de Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.