El reporter David Verdaguer ironitza sobre les queixes veïnals en l'Estripada


  • Comparteix:

El reporter del programa de TV3 'Alguna pregunta més?' David Verdaguer, ha ironitzat aquest dimecres sobre les queixes veïnals en l'Estripada, tradicional pregó alternatiu. Verdaguer ha criticat els veïns que es queixen de les activitats - especialment, les Barraques- en comptes de gaudir de la celebració. Centenars de Sant Cugat han seguit l'Estripada a la plaça d'Octavià.

L'Estripada d'enguany ha tingut dues parts. La primera, una videoprojecció, a càrrec de la productora Nou Frame, en una pantalla gegant, en la qual David Verdaguer ha ironitzat sobre les queixes veïnals. En aquest sentit, Verdaguer ha criticat els veïns que es queixen per la proximitat dels actes de la festa als seus domicilis. En concret, el reporter de l''Alguna pregunta més?' ha fet broma sobre les protestes de l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud per la ubicació de les Barraques al seu barri.

David Verdaguer

Anem a tocar els timbres dels veïns per preguntar perquè es queixen. És genial, alguns marxen però segueixen queixant-se.


En la segona part, ja damunt de l'escenari, Verdaguer ha bromejat sobre la seva entrada en el món de l'humor i el periodisme. El reporter també ha repassat diversos actes de la Festa Major per fer broma.

David Verdaguer

Amb 15 anys em van trucar una família de Sant Cugat per fer de pallasso, vaig assajar i quan vaig arribar, el nen de la festa em va obrir la porta i em va dir: No m'agraden els pallassos.


Centenars de santcugatencs han seguit l'Estripada des de la plaça d'Octavià. La projecció del pregó alternatiu per la pantalla gegant ha permès a les persones assegudes a la terrassa seguir les paraules de David Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.