L'alcalde nega que s'hagin produït incidents a la sortida de Barraques, com denuncia el PP


  • Comparteix:

Els populars parlen de destrosses i soroll

Els populars parlen de destrosses i soroll

L'alcalde nega que s'hagin produït incidents a la sortida de Barraques durant la matinada de divendres, tal com ha denunciat públicament el PP. Lluís Recoder diu que la policia va rebre un avís d'un veí alertant que un grup de nois intentava entrar a la seva piscina, però assegura que els fets no van passar d'una 'anècdota'. Els populars, de la seva banda, diuen que es van produir destrosses i reiteren que les Barraques s'haurien d'ubicar fora del nucli urbà.

L'alcalde diu que no hi va haver cap incident durant la primera nit de Barraques i diu que la denúncia del PP està 'fora de lloc'.

Lluís Recoder

No hi ha hagut cap incident. Un veí va avisar la policia perquè semblava que un grup de nois es volia banyar a la seva piscina. És una anècdota i donar-li la categoria d'incident està fora de lloc.


De la seva banda, el PP parla d'incidents i destrosses a la sortida de les Barraques després de la primera nit. La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha responsabilitzat l'equip de govern de 'manca de previsió' i ha reiterat que les Barraques s'haurien d'ubicar fora del nucli urbà.

Berta Rodríguez

La gent de Barraques ha entrat a les comunitats de la zona del carrer Sant Salvador i rodalies, a les piscines, han embrutat i han fet destrosses.


Milers de persones han passat per l'espai de Barraques, al parc de l'Arboretum, durant la primera nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.