La Festa Major no comptarà amb els tradicionals trabucaires a l'edició d'enguany


  • Comparteix:

L'entitat de 'Geganters i Trabucaires' de la ciutat busca voluntaris per fer de trabucaries en espectacles locals. El col·lectiu desestima oferir cap tipus d'activitat amb trabucs durant la Festa Major ja que no tenen prou gent. Tot i això, l'entitat descarta que la secció desapareixi i es marca com a objectiu a curt termini captar nous membres per poder reactivar els trabucaires tan bon punt sigui possible.

Els trabucaires de Sant Cugat han anat deixant progressivament la seva activitat dins l'entitat de 'Geganters i Trabucaires', fins que aquesta s'ha quedat sense quòrum pels espectacles locals. Per aquest motiu, aquesta Festa Major haurà de prescindir de la tradicional figura del trabucaire.

Escoltem el president de l'entitat, Pere Arroyo.

Pere Arroyo

A la secció de trabucaires ara mateix no hi ha ningú però això no vol dir que no estiguem buscant gent.


Malgrat que l'entitat no participarà a la Festa Major, els Diables han contactat amb alguns antics membres del col·lectiu perquè portin els seus trabucs i formin part de l'espectacle del Correfoc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.