La Festa Major 2007 ja omple tots els racons de la ciutat


  • Comparteix:

El seguici de les entitats de cultura tradicional i popular ha donat el tret de sortida a la Festa Major 2007. Centenars de santcugatencs han sortit el carrer per assistir a l'inici dels actes festius, que durant quatre dies ompliran d'activitats tots els racons de la ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet una crida als santcugatencs perquè surtin al carrer, oblidin els seus problemes i gaudeixin de la festa.

Els Diables, els Geganters, els Caparrots, els Bastoners, el Ball de Cintes i Cercolets i els Castellers han acompanyat els membres de la corporació municipal en el seguici d'inici de la Festa Major. La cercavila ha sortit de la cruïlla entre l'avinguda de Cerdanyola i l'avinguda de Torreblanca i s'ha encaminat cap a la plaça de Barcelona.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha dirigit aquest missatge als santcugatencs.

Lluís Recoder

Que surtin al carrer, on trobaran llocs per passar-s'ho bé. Que visquin la festa amb alegria i oblidin les preocupacions i les penes.


El pregó de la Coral la Lira, l'Estripada de Llucià Ferrer, el concert de La Troba Kung-fú, el castell de focs i l'inici de les Barraques són els actes més destacats d'aquest primer dia de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.