La Troba Kung-Fú inicia amb energia els concerts a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La Troba Kung-Fú ha presentat aquest dijous el seu disc 'Clavell Morenet' amb un concert a la plaça d'Octavià. El conjunt liderat per Joan Garriga ha fet vibrar el públic santcugatenc amb temes com 'La cançó del lladre', 'Calor, calor', 'Oriente Miedo' o 'Volant'.

El concert de la Troba Kung-Fú ha estat un dels plats forts de les activitats d'aquest dijous. El conjunt musical ha aconseguit reunir un bon grapat de públic que ha omplert la plaça i ha fet gaudir a grans i petits de les cançons que integren el disc 'Clavell Morenet', amb el qual la banda s'ha presentat al públic aquest darrer any. A més, el grup liderat per l'exmembre dels Dusminguet, Joan Garriga, ha interpretat altres temes musicals.

El cantant i acordionista del grup, Joan Garriga, ha explicat com ha preparat la banda el concert de Sant Cugat.

Joan Garriga

Els santcugatencs han escoltat les cançons del disc i noves, als concerts també tenen un part de misteri i improvització.


La Troba Kung-Fú girarà aquest estiu pels grans festivals de música que es celebraran a Catalunya i trepitjarà escenaris d'Itàlia, França i Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.