El castell de focs sorprèn els santcugatencs a la nova ubicació de Can Mates


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han gaudit del castell de focs que, per primera vegada, s'ha fet al Parc del Turó de Can Mates. La pirotècnia Tomàs ha fet esclatar centenars de quilos de pòlvora creant una pantalla de llum i colors de prop de 100 metres d'amplada.

L'alçada del Turó de Can Mates ha permès gaudir dels focs artificials en tota la seva magnitud des del Parc Central i d'altres punts de la ciutat. Tal i com la pirotècnia Tomàs havia previst, durant poc més d'un quart d'hora han explotat els milers de coets que s'havien preparat al cim del turó, sota estrictes mesures de seguretat.

El responsable de Pirotècnia, Miquel Àngel Tomàs, explicava els avantatges del nou emplaçament del castell de focs.

Miquel Angel Tomás

Al poder gaudir del castell des de el nivell del terra això permetrà que aquest tingui una pantalla molt amplia i que d'un extrem a l'altre faci uns 100 metres.


La nova ubicació del castell també ha permès fer efectes de llum amb imatges a baixa alçada, ampliant així la varietat de figures dels focs d'enguany.

Tot el procés de detonació ha estat controlat per ordinador mitjançant sofisticats dispositus electrònics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.