La Lira repassa els seus 125 anys de vinculació amb Sant Cugat en el pregó


  • Comparteix:

La societat coral La Lira ha encetat la Festa Major d'enguany amb el pregó a la plaça de Barcelona. L'entitat, que celebra els seus 125 anys, ha destacat la llarga vinculació de la coral amb la ciutat al llarg d'aquests anys. El president de la Coral, Francesc Ribas, ha estat l'encarregat de llegir el pregó, que ha anat acompanyat de diferents cançons cantades pel cor.

La societat coral La Lira ha repassat els seus 125 anys d'història en el pregó de Festa Major. L'entitat ha volgut traslladar amb humor la història paral·lela que ha viscut la coral amb la ciutat de Sant Cugat a través de diferents anècdotes i esdeveniments.

El president de la societat coral La Lira, Francesc Ribas, ha destacat la vinculació del cor amb Sant Cugat al llarg d'aquests anys.

Francesc Ribas

Aquest cor ha bategat al ritme de la ciutat i sempre ha demostrat l'amor per la ciutat i ha estat protagonista dels grans actes de Sant Cugat.


Durant el pregó, el cor ha interpretat diferents cants i no ha faltat la sardana, que ha estat molt aplaudida pels centenars de persones presents a la plaça de Barcelona.

Francesc Ribas ha destacat el lema que ha acompanyat la coral claveriana durant aquests 125 anys de vida.

Francesc Ribas

Aquest cor claverià ha estat des del començament fidel al lema de 'Progrés, virtut i amor', fomentant la cultura catalana.


Durant el pregó, s'ha fet públic també el Caparrot de l'Any, que enguany està dedicat al desaparegut actor Joan Llamas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.