El CPA se suma amb 'il·lusió' a la Festa Major en l'any del trentè aniversari


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) espera rebre unes 20.000 visites a la seva caseta de Festa Major, ubicada al carrer Josefina Mascareñas. L'entitat afronta amb especial il·lusió l'edició d'enguany, que coincideix amb el trentè aniversari del CPA i amb l'estrena de la nova seu social.

Una cerimònia de col·locació de bandes d'honor i el lliurament floral a la Madrina i les Dames d'Honor del 2007 ha donat aquest dijous el tret de sortida de les activitats a la caseta del Centro Popular Andaluz. El programa d'aquesta primera jornada ha inclòs actuacions del grup de ball de CPA, de David Guerra i de Loli Ferreras.

El president del Centro, Antonio Rodríguez, ha destacat la il·lusió que els provoca participar a la Festa Major en l'any del trentè aniversari.

Antonio Rodríguez

Aquest any ens fa molta il·lusió pel trentè aniversari i ens hi hem abocat. La caseta és més gran que l'any passat.


Aquest divendres, les activitats a la caseta del CPA continuen amb actuacions com la del 'Coro Rociero de la Hermandad Virgen del Rocío' de Sabadell i un ballet flamenc amb Javier Jurado i Lucero de Lora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.