Rècord d'assistència i participació al Paga-li Joan


  • Comparteix:

El Paga-li Joan ha sobrepassat totes les expectatives amb més mil espectadors al passeig dels Plàtans en la segona edició que té lloc al vespre. Enguany, també ha augmentat la participació de ballarins, que ha passat de 55 a 60 parelles.

El ball del vano i el ram ha batut un nou rècord d'assistència i de participació en la seva segona edició a les vuit del vespre, una iniciativa que es va endegar l'any passat per evitar la forta calor del migdia. Un total de 60 parelles han ball el Paga-li Joan davant de més de mil persones congregades, un any més, al passeig dels Plàtans.

Enguany s'ha estrenat una nova comissió organitzadora que ha pres el relleu a Asensi Giménez. L'Esbart i la Grup Mediterrània de la Unió han respost a la crida de l'Ajuntament i han obert els assaigs als districtes per primera vegada.

Imma Bové és membre de la comissió organitzadora.

Imma Bové

L'objectiu era arribar a tota la gent. Una manera fàcil perquè la gent vingués a ballar era apropar-nos nosaltres a ells.


Núria Gatet ha estat una de les participants més joves del grup d'adults. Ha mostrat els seus nervis abans de començar el ball als micròfons de Ràdio Sant Cugat.

Núria Gatet

Tinc molts nervis, hem practicat moltíssim. Espero que ens surti bé.


Els participants han assajat els passos del ball durant tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.