Els més menuts tenen la seva cita anual de Festa Major al Racó Infantil


  • Comparteix:

Al Racó Infantil es poden fer tot tipus d'activitats

Al Racó Infantil es poden fer tot tipus d'activitats

El Racó Infantil de la Festa Major torna ple d'espectacles, jocs i tallers pels més menuts. Avui i demà els jardins del Monestir acolliran les activitats més engrescadores pels infants. Les iniciatives lúdiques per la xicalla estaran dividides en cinc espais: l'Esplana Verda, el Bosc Animat, el Petit Passeig, la Plaça Augusta i l'Escenari Petit.

Els santcugatencs més petits tenen la seva particular cita amb la Festa Major divendres i dissabte amb els jocs d'enginy, els tallers imaginatius, els contes, el circ, els malabars i la música.

Divendres el grup Itinerària donarà el tret de sortida a la festa dels més petits amb el Laberint que es farà a l'Esplanada Verda. En aquest mateix indret, ubicat als Jardins del Monestir, es farà un taller de circ amb l'Associació de Circ Rogelio Rivel i els jocs d'enginy amb Guixot 8.

A l'espai del Bosc Animat, l'Obrador Lúdic oferirà els tallers d'Eolo i Murs Txequi ha preparat una activitat d'Aventura.

Els Diables de Sant Cugat han preparat un taller de malabars al Petit Passeig i el Circo Truchini ha organitzat sessió de circ i malabars a la plaça Augusta. Els passis per aquesta activitat són a dos quarts de vuit i a dos quarts de nou de la tarda i a un quart de deu de la nit.

Els contes arribaran de la mà de la companyia Bambini. En una doble sessió, la primera a les sis i la segona a la set de la tarda, explicaran als més menuts el conte 'Macedònia de colors' a l'Escenari Petit.

El primer dia del Racó Infantil es tancarà a les vuit del vespre amb Animació amb Tandarica Orkestar amb la companyia Passabarret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.