El Quartet Fosc i Miguel Fernández Quartet agafen el relleu en el cicle de Jazz en Viu


  • Comparteix:

El cicle Jazz en Viu torna aquest divendres al vespre en la seva 2a edició de la mà del Quartet Fosc i Miguel Fernández Quartet. La plaça de Can Quitèria repetirà escenari un any més i s'omplirà de música en dues sessions diferents, una a dos quarts de deu de la nit i l'altra a partir de les onze de la nit.

El Quartet Fosc agafa avui el relleu al grup Guelmy Quintet que aquest dijous va donar el tret de sortida al cicle de Jazz en Viu 2008. A partir de les onze de la nit serà el grup Miguel Fernández Quartet qui omplirà de música la plaça de Can Quitèria.

El cicle, organitzat per les Joventuts Musicals i Jazz en Viu, tindrà una tercera jornada aquest dissabte amb els grups 4 Jamming Notes i Asstrio. De nou, l'escenari serà la plaça de Can Quitèria a la mateixa hora. Totes les cites són gratuïtes i obertes a tot tipus de públic.

Jazz en Viu clourà aquest diumenge amb els concerts de Combo TM, que obrirà la primera sessió del dia, i Geni Barri Quartet que tancarà els set concerts que conformen el cicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.