El compositor d'Antònia Font aterra avui a Sant Cugat per oferir la seva trajectòria en solitari


  • Comparteix:

Oliver, en un concert solitari

Oliver, en un concert solitari

El compositor i guitarrista del grup Antònia Font, Joan Miquel Oliver, arriba avui en un concert a Sant Cugat. Oliver oferirà les cançons de 'Surfistes en càmera lenta', 'Live in París' i 'Sa núvia morta i Hansel i Gretel', els seus treballs en solitari. L'actuació començarà a dos quarts d'onze de la nit a la plaça de l'Om.

'Surfistes en càmera lenta', 'Foto', 'Sa núvia morta' i 'Hansel i Gretel' són alguns dels temes que oferirà Oliver en l'actuació d'aquesta nit. En la majora de les seves cançons, hi barreja escenes quotidianes amb elements galàctics, màquines i personatges de ficció. Gràcies a aquest estil, els crítics comparen Oliver amb Jaume Sisa.

Recentment, Oliver ha escrit la novel·la 'El misteri de l’amor', llibre que es troba a la classificació dels més venuts. Anteriorment, el músic va publicar el recull de poesia 'Odissea 30.000'. Oliver va musicar aquests poemes en un disc homònim amb Drogueria Esperança, grup nascut expressament per enregistrar l’àlbum.

Oliver també és productor musical. En el darrer any, l'ànima d'Antònia Font ha produït el darrer disc de Jaume Sisa, 'Ni cap ni peus', i la banda sonora de la pel·lícula 'My way'.

Antònia Font, amb Joan Miquel Oliver al capdavant, va actuar a Sant Cugat a finals de febrer en la presentació de 'Coser i cantar', el seu darrer treball. En aquell concert, el grup mallorquí va omplir el Teatre-Auditori de gom a gom.



  • Comparteix:

COMENTARIS

no queda la plaça de l´om? es el costat del monestir? gràcies!

yukon. Enviat el 27/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.