El seguici d'inici de la Festa Major fa sortir al carrer centenars de persones


  • Comparteix:

El seguici ha estat de nou el punt de partida de la Festa Major de la ciutat. Els santcugatencs s'han llençat al carrer per participar en la inauguració de les activitats festives d'aquests quatre dies.

Enguany, el seguici d'inici de festa ha comptat amb la participació dels Diables, els Geganters, els Bastoners de l'Esbart, l'organització del Ball de Cintes de Sant Cugat, del Ball de Panderos i del Ball de Cercolets, els Bastoners de Sant Cugat, els Castellers i finalment la Corporació d'autoritats polítiques de la ciutat.

La cruïlla de l'avinguda de Cerdanyola amb l'Avinguda Torreblanca ha estat el punt de trobada per a iniciar aquest seguici, que ha començat just després del tradicional repic de les campanes del monestir.

ciutadants santcugatencs

S'espera que la festa continui com cada any./ Volem més activitats per nens./ Que continui així perquè és molt maca.


El seguici de les entitats culturals i tradicionals de la ciutat ha comptat enguany amb una novetat en el seu recorregut i és que la desfilada ha acabat a la nova plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.