Joan Miquel Oliver encisa Sant Cugat


  • Comparteix:

Joan Miquel Oliver sedueix Sant Cugat amb les cançons dels seus treballs en solitari. El compositor dels Antònia Font ha repassat el repertori dels seus treballs 'Surfistes en càmera lenta', 'Live in Paris' i 'Sa núvia morta i Hansel i Gretel'. Un miler de persones ha gaudit de l'estil d'Oliver, que l'ha valgut ser comparat amb Jaume Sisa.

Acompanyat de Pere Debon a la bateria i del teclat Jaume Manresa, Oliver ha tocat temes emblemàtics de la seva trajectòria en solitari com 'Hansel i Gretel', 'Surfistes en càmera lenta' i 'Foto'. El músic també ha interpretat temes del disc que publicarà al febrer. En aquestes cançons, Oliver hi barreja escenes quotidianes amb elements galàctics, màquines i personatges de ficció, un estil que ha fet que el comparin amb Jaume Sisa.

Joan Miquel Oliver

Quan una cosa no s'entén a la primera, es diu que és rar. I clar, jo sóc rar, i el Sisa és rar. Però si analitzes el que fem no hi ha gaires semblances.


Al llarg de tot el concert, l'ànima del Antònia Font també ha demanat la participació del públic per acompanyar-lo en la interpretació de les seves cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.