Se Atormenta Una Vecina omple el parc Ramon Barnils amb 'disco-funk' i rumba


  • Comparteix:

Unes 2.000 persones han ballat les versions de disco-funk i rock que ha ofert Se Avecina Una Tormenta aquest divendres al parc Ramon Barnils. Els santcugatencs han seguit versions de bandes com The Eagles, The Police o KC & The Sunshine Band amb un afegit de rumba catalana i reggae.

Per l'escenari del Parc Ramon Barnils han desfilat versions de cançons de discoteca dels 70 com 'Rasputin' de Boney M, rock dels 60, la banda sonora de sèries de televisió i la sintonia dels dibuixos de 'Bola de drac'. Un repertori que ha aconseguit que el públic s'entregués a aquesta orquestra al llarg de dues hores de concert.

La banda barcelonina es compon de nou músics formats en combo-jazz, big band i música tradicional. Se atormenta una vecina continuarà la gira d'estiu per ciutats catalanes com Mora la nova, Cabrils, Granollers i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.