Gran èxit popular de la trobada de colles geganteres i de caparrots


  • Comparteix:

Una trentena de gegants i un gran nombre de caparrots de diferents poblacions catalanes han recorregut la tarda de dissabte els carrers del centre del poble. Centenars de santcugatencs han acompanyat la cercavila de la 22a Trobada Gegantera de Sant Cugat que ha finalitzat a la plaça d'Octavià. Davant del Monestir, els gegants han ofert la tradicional ballada i l'alcalde ha guardonat les colles amb un record commemoratiu com a fi de festa.

L'aplec de colles geganteres ha reunit, a més dels gegants i caparrots de Sant Cugat i de Valldoreix, els grups de Santa Perpètua de Mogoda, de Breda, de Castellbell i el Vilar, de Sant Andreu del Palomar, de l'Hospitalet de Llobregat, de Sant Boi de Llobregat, de Sant Climent de Llobregat, de Bisbalet, de Cubelles, de Piera i de la Llagosta.

Josep Martín, un dels membres d'aquesta darrera colla, s'ha mostrat molt content per l'ambient però preocupat per les dificultats que pateixen actualment moltes de les colles per continuar la tradició.

Josep Martín

Tot molt bé i amb bastant ambient però si no lluitem perquè la nostra festa tiri endavant això s'acabarà.


El seguici de gegants i caparrots ha finalitzat a la plaça d'Octavià on l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, han fet entrega dels records commemoratius de la trobada als diferents caps de colla.

Els geganters de Sant Cugat han aprofitat l'ocasió per presentar el nou escut de l'entitat i ja han anunciat que d'ara endavant vestirant els colors vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.