L'alcalde valora molt positivament l'alta participació dels santcugatencs durant els primers dies de Festa Major


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per la marxa de les diferents activitats en aquests primers dies de Festa Major. Recoder ha elogiat l'alta participació ciutadana i la implicació d'entitats i particulars per sortir al carrer i gaudir de la multitud de propostes i del bon temps durant la festa gran de la ciutat.

L'alcalde considera que la Festa Major està anant molt bé, tret d'alguns problemes que hi ha hagut a Barraques la matinada de dissabte.

Lluís Recoder

Van haver-hi alguns problemes a Barraques però estem aconseguit el que tots volem: que la gent surti al carrer i gaudeixi del seu poble.


Recoder està gaudint de la festa gran amb 'intensitat i il·lusió', lluny del comprensible cansament que suposa fer acte de presència a la gran majoria d'activitats programades durant la Festa Major.

Lluís Recoder

Estic vivint la festa amb molta il·lusió i alegria perquè gaudeixo molt de la meva feina i de Sant Cugat.


L'alcalde s'ha mostrat molt content de la participació de tothom i de veure com la gent de Sant Cugat treballa amb la voluntat que la ciutat continui sent una 'comunitat de convivència'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.