Jornada agredolça per als Castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat tanquen l'actuació de Festa Major amb un balanç agredolç. La colla local no ha pogut descarregar la torre de 7, que era un dels seus principals objectius, però ha carregat i descarregat amb èxit el 7 de 7, el 3 de 7 i el 3 de set aixecat per sota. L'actuació ha comptat també amb els castellers de Sants, que han aixecat diversos castells de 8, i Minyons de Terrassa, que han descarregat amb èxit del 3 de 9.

Els camises verdes han començat l'actuació amb el 5 de 7, que han carregat i decarregat amb molta seguretat i sense problemes. L'incident ha arribat, però, a la segona ronda quan no han pogut descarregar la torre de 7, que era la seva principal aposta per la jornada.

El desànim i l'ensurt no han impedit que la colla local aixequessin amb èxit després el 3 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota. Dos castells que, per Èric Bellmunt, un dels caps de colla, els han servit per treure's una mica el mal regust de boca.

Èric Bellmunt

Evidentment, no hem acabat l'actuació com volíem. Volíem descarregar la torre de 7 perquè la portàvem molt bé i estàvem convençuts que la descarregàvem però al final hem pogut fer el 3 de 7 aixecat per sota, i bé


Pel què fa a les colles convidades, els castellers de Sants han començat amb el 3 de 8, han defensat amb èxit la torre de 8 i han caigut a l'última ronda, amb el 4 de 8. Per la seva banda, Minyons de Terrassa han sortit amb la torre de 8 i malgrat que no hi havia molta pinya, s'han atrevit amb el 3 de 9, que ha estat molt ben rebut a la plaça. A l'última ronda, també han fet pinya amb el 5 de 8.

La d'aquest any ha estat una jornada força accidentada i amb menys gent del que és habitual per Festa Major. Per als caps de colla de Sant Cugat, el canvi d'horari d'aquest any no els ha ajudat gaire. Èric Bellmunt.


Èric Bellmunt

A Sant Cugat a la gent cada cop li agrada més venir a veure castells, però normalment per Festa Major actuem a la tarda i la plaça s'omple moltíssim i aquí no estan acostumats a passar calor com a d'altres llocs


Després d'aquesta actuació, els Castellers de Sant Cugat es prepararan per la seva diada, on esperen poder descarregar la torre de set i aixecar el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.