Comencen els assajos del Paga-li Joan


  • Comparteix:

Ball de l'any passat

Ball de l'any passat

Els preparatius de la Festa Major comencen a rodar i aquest dimarts arranquen els assajos pel Ball del Paga-li Joan, una de les cites més tradicionals de la festa. Enguany, la comissió organitzadora ha posat en marxa l'adreça pagalijoan@gmail.com i un grup al Facebook per facilitar-ne la inscripció i difusió. Els assajos tenen lloc els dimarts i divendres al recinte del Monestir, a partir de dos quarts de nou.

A partir d'avui cada dimarts i divendres el recinte del Monestir acollirà els assajos del Paga-li Joan. A dos quarts de vuit practicaran el ball del vano i del ram els més petits i, a partir de dos quarts de nou, serà el torn dels adults. La inscripció es pot fer a través d'Internet mitjançant l'adreça pagalijoan@gmail.com o a través del grup creat al Facebook. Una altra novetat és el disseny del vano, original d'enguany i creat per Imma Pueyo, directora de Firart.

Profeslo és l'entitat integrada a la comissió del Paga-li Joan. Un dels seus membres, Quim Pla, ha explicat a Cugat.cat que enguany es preveu un bona participació.

Quim Pla

És una motivació latent, fins el darrer assaig no sabem quants serem. Però creiem que hi haurà una gran participació.





Per assistir als assajos es pot fer a través del correu electrònic, el Facebook o bé acostant-se al passeig de l'Hort - Paga-li Joan els dies d'assaig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.