Recoder anima els santcugatencs a 'fer-se seva' la Festa Major


  • Comparteix:

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

L'alcalde fa una crida a la participació a la Festa Major d'enguany ja que assegura que gran part del pes de la celebració recau 'més que mai en les entitats'. Lluís Recoder ha destacat el caràcter sostenible de la celebració i l'accessibilitat a tots els santcugatencs, i ha animat la ciutat a 'fer-se seva la festa'.

El canvi de l'antiga comissió organitzadora per una assemblea gestora formada per membres de les entitats de la ciutat ha provocat, segons l'alcalde, que la participació de les associacions de la ciutat sigui més alta que mai. Escoltem Lluís Recoder durant la roda de premsa de presentació de la celebració.

Lluís Recoder

És una festa que neix de la base que hi ha molta gent que la sent seva, perquè no l'organitza l'administració sinó les entitats.








L'alcalde ha destacat la sostenibilitat de la festa, que aquest any inclou com a novetat destacada la possibilitat per als santcugatencs de donar consells sobre medi ambient als altres ciutadans a partir de dues càmeres situades al Punt d'Informació de la celebració, al costat de l'Oficina de Turisme, i a la plaça del Rei. Els vídeos es podran veure al canal YouTube Sant Cugat.

Les vaixelles utilitzades a tots els actes seran compostables i es podran reciclar i com sempre s'utilitzaran gots retornables, amb un dipòsit de dos euros.

El pregó d'aquest any es retransmetrà simultàniament en una pantalla per a sords i a tots els actes de la festa que hi hagi cadires es reservarà un espai per a persones amb mobilitat reduïda. A més, el programa de la celebració també s'ha editat amb braile i es pot trobar a l'Oficina de Turisme i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a l'edifici de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.