Una plantada de gegants, novetat de la 23a Trobada Gegantera


  • Comparteix:

La 23a Trobada Gegantera inclou una plantada de gegants. La concentració es produirà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda, i a continuació es donarà el tret de sortida a la cercavila, que enguany canvia el seu recorregut i començarà a la plaça de la Vila. A partir de dos quarts de vuit, la plaça d'Octavià acollirà el tradicional ball de gegants.

El cap de colla dels Geganters de Sant Cugat, Carles Falp, ha explicat a Cugat.cat el nou recorregut que seguirà la cercavila.

Carles Falp

Agafarem la Rambla del Celler per anar cap a Sant Bonaventura. Pujarem per Rius i Taulet fins a arribar a la plaça de Sant Pere. Baixarem pel carrer Major i acabarem la cercavila a la plaça d'Octavià.




El ball de gegants estarà amenitzat pel grup d'animació Safreig de Mataró. Una dotzena de colles de tot Catalunya participarà a la Trobada Gegantera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.