Els Castellers s'aboquen de ple a la Festa Major


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat s'aboquen a la celebració de la Festa Major amb un assaig i dues actuacions. Els camises verdes arranquen la festa amb un assaig obert al públic aquest divendres, l'actuació de vigílies dissabte i l'actuació de Festa Major diumenge. Els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants són algunes de les colles que acompanyaran als Castellers de la ciutat.

Divendres a partir de les nou del vespre, els camises verdes realitzaran el darrer assaig abans de les actuacions de Festa Major. Tothom qui ho desitgi pot assistir a l'assaig, obert al públic, que tindrà lloc a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Dissabte serà el moment de l'actuació de vigílies on els Castellers de la ciutat estaran acompanyats pels Margeners de Guissona i els Castellers de Terrassa. La cita és a la plaça de la Vila a partir d'un quart de vuit del vespre.

El president de l'entitat, Santi Casanova, explica que participaran en moltes activitats de la festa i recorda que necessiten la participació dels santcugatencs per aconseguir actuacions lluïdes.

Santi Casanova

Participarem en diferents activitats, ens considerem part del poble. Necessitem que vingui molta gent.


L'actuació de Festa Major tancarà la participació castellera d'enguany a la plaça d'Octavià. En aquesta ocasió, els camises verdes compartiran plaça amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. Els castells es començarana a carregar a partir de les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.