El correfoc torna als seus inicis i transcorrerà amb més foc per carrers estrets


  • Comparteix:

Una ampliació del recorregut, més foc i carrers estrets són les novetats del correfoc de Festa Major. Aquesta és la proposta dels Diables de Sant Cugat, que han decidit tornar a la tradició de fa uns anys i abandonar l'espectacle de dansa i teatre que acompanyava el correfoc. El xou començarà a la plaça d'Octavià dilluns a partir de dos quarts de deu de la nit.

El correfoc de dilluns a la nit patirà canvis respecte les darreres edicions. Els Diables de Sant Cugat han suprimit l'espectacle de dansa, malabars i teatre que acompanyava el correfoc i optaran per un correfoc més tradicional. Ho ha explicat a Cugat ràdio el cap de colla de Diables de Sant Cugat, Èric Ricart.

Èric Ricart

Molta gent ens havia demanat que féssim un correfoc 'de veritat'. Tornarem uns anys enrere a fer el correfoc tradicional amb molt foc i per carrers estrets.


Ricard ha aconsellat als participants del correfoc que portin pantalons texans, una samarreta de cotó gruixut de màniga llarga, alguna gorra o barret i les sabates ben cordades.


Els Diables de Sant Cugat estaran acompanyats per les colles Diables i Diableses de la Florida, i la Diabòlica de Gràcia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.