La caseta del CPA s'omplirà un any més de música i gastronomia


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) obre aquest divendres a la nit la seva tradicional caseta, que un any més omplirà de música, ball i gastronomia els quatre dies que dura la Festa Major. Del cartell de la caseta, destaca la gran presència de grups santcugatencs, com La papada de Rocío i el Grup Mediterrània, i la presència d'estrelles de la música andalusa com Javi Jurado i Lucero de Lora, El More, i Zambrita. No faltarà tampoc el típic 'potaje andaluz', que enguany es farà diumenge.

La comunitat santcugatenca d'origen andalús participa activament un any més a la Festa Major de la ciutat, i des de dos quarts de deu de la nit d'aquest divendres convida a tothom a passar per la seva caseta, situada al carrer de Josefina Mascareñas, darrere el Monestir.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que segueixen fent una forta aposta per la música local.

Antonio Rodríguez

Hi ha grups a Sant Cugat que ho fan molt bé, i els hem de promocionar. A més a més, fan més caliu, i fan venir més gent de la ciutat.




Rodríguez ha explicat també que el tradicional 'potaje' es retarda un dia, ja que dissabte es farà, per primer cop, un 'aperitiu flamenc'.

Antonio Rodríguez

Dissabte farem un vermut flamenc, amb tapetes andaluses i música en directe. El 'potaje' el farem diumenge.









Rodríguez confia a igualar la participació de l'any passat, quan 8.000 persones van passar per la caseta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.